Slide background

Parkeerwachten BHV/EHBO

Parkeerwachten BHV/EHBO


Parkeerwachten

Om uw eigen medewerkers te ontlasten kunt u bij ons parkeerwachters inhuren, onze parkeerwachters zorgen dat uw gasten op druk dagen hun auto kunnen parkeren, onze parkeerwachten kunnen voor een goed georganiseerd parkeerbeleid voor u opzetten zo dat uw gasten zich makkelijke en veilig hun auto kunnen parkeren, tevens houden onze parkeerwachten toezicht op de veiligheid op uw parkeerterrein en houden de omgeving van uw terrein en hotel in de gaten, ze hebben van ook een ondersteunende rol in eventuele calamiteiten waar bij zij er voorzorgen dat er (genoeg) parkeergelegenheid is voor de aankomende hulpdiensten en dat er altijd ruimte en de weg vrij is voor de eventueel vertrekkende hulp diensten.

Als u een evenement organiseert, wilt u dat uw gasten daar onbekommerd en met plezier aan kunnen deelnemen. U wilt niet dat na afloop blijkt dat auto's zijn beschadigd of fietsen ontvreemd. Parkeerwachten van HB Service zorgen ervoor dat u gerust kunt zijn. Zij bewaken de eigendommen van u en uw gasten tijdens het evenement en ondernemen waar nodig actie.

EHBO BHV

Heeft u voor uw evenement een te kort of wilt u uw eigen personeel ontlasten kunt u bij ons BHV-ers en EHBO-ers in huren. Beveiliger huren beschikt over EHBO-ers en BHV-ers die u tijdens uw evenementen of activiteiten flexibel kunt inzetten als aantoonbare, preventieve maatregel.. Indien u niet over voldoende deskundigen beschikt kunt u putten uit opgeleide all rounders die u assisteren bij de activiteiten.

De EHBO-er is opgeleid voor het optreden bij slachtofferhulp. Deze deskundigen kunnen incidenteel of voor langere tijd ingezet worden.

De BHV-er is opgeleid en getraind om uw organisatie te ondersteunen bij een eventueel ontruiming of calamiteit.

Afhankelijk van uw wensen kan de EHBO-er en BHV-er ook beschikken over een opleiding brandwacht, BHV, beveiliger, HACCP certificaat en VCA basis of VOL.

De EHBO-ers  en BHV-ers hebben eigen persoonlijke beschermingsmiddelen zo als herkenbare kleding en veiligheidsschoeisel bij zich. Aanvullende middelen kunnen tegen meerprijs geleverd worden. Dit betreft onder andere:

+ Veiligheidshelm;
+ Mobiele blusmiddelen;
+ AED;
+ Verbandmiddelen.

Wilt u een EHBO-er of BHV-er inhuren via Beveiliger huren dan kan dat door contact op te nemen.

Direct contact of vrijblijvend advies?