Slide background

AD-hoc beveiliger brandwacht

AD-hoc beveiliger brandwacht


Beveiliger huren levert ook beveiliger voor ad-hoc diensten.

Ad-hoc beveiliging is een dienst die zich vaak last minute voordoet. Denk hierbij aan:
  • Brand afzetting
  • Stroomstoring
  • Plaat delict beveiliging
  • Inbraak, ramkraak, een defecte alarminstallatie, uitvallen van eigen beveiligingspersoneel of andere calamiteiten.

Onze beveiligers zijn zo spoedig mogelijk bij u ter plaatse om uw pand, terrein, eigendom of dierbaren te beveiligen en of voortdurend te bewaken. Onze diensten kunnen zowel voor korte termijn als lange termijn worden ingezet. Wij bieden onze diensten landelijk aan. Gezien de corporatie waarin wij zitten kunnen wij landelijk de beveiligers leveren. Beveiliger huren is daarom dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Contact

Brandwacht nodig bij uitval of onderhoud van de brandmeldinstallatie

Wanneer uw brandmeldinstallatie is afgekeurd of er vind onderhoud plaats, dan kan het zijn dat de gemeente of verzekeraar een aanvullende eis stelt ten aanzien van de veiligheid. Regelmatig wordt gesteld dat er brandwachten vereist zijn voor het bewaken van de veiligheid. Wij leveren deze Rijksgediplomeerde brandwachten binnen 2 uur waar dan ook in Nederland. Wij doen dit zowel op Ad Hoc als projectbasis met als uitgangspunt het ontzorgen van de eindklant.

Beveiliger huren is een landelijke opererende organisatie op het gebied van veiligheidswachten binnen diverse branches. Door onze jaren lange ervaring met het leveren van brandwachten aan bedrijven weten wij wat voor hen belangrijk is. Voor elk bedrijf hebben wij een passende oplossing voor korte of langere termijn.

Veiligheid is voor uw medewerkers is erg belangrijk. Voor u zijn flexibiliteit en de kosten zeer belangrijk. Wij zorgen voor beide. Wij leveren gekwalificeerde mensen die ervaring hebben bij uitval of onderhoud van uw brandmeldinstallatie. U als opdrachtgever profiteert hiervan. Al onze brandwachten zijn minimaal in het bezit van het NBBE Rijksdiploma brandwacht / Manschap A of hoger.

Voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Altijd binnen 2 uur te plaatse
  • Professionele houding van onze medewerkers
  • Deskundige aanpak

Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens onderhoud of uitval van uw brandmeldinstallatie. Voor technische installatiebedrijven die op vaste basis willen samenwerken bieden wij aantrekkelijke voorwaarden Contact

Direct contact of vrijblijvend advies?